Qui som?


A Osona Activa som una assessoria immobiliària amb 20 anys d’experiència que ens avalen. Des dels nostres inicis, el principal objectiu ha estat i segueix sent oferir serveis de compravenda de tot tipus de immobles i terrenys. Però els anys i l’experiència ens han ensenyat a adaptar-nos a un mercat de canvi constant.

          Per això avui, podem oferir  un ampli ventall de serveis, sempre relacionats al món immobiliari:

    • Compra-venda de tot tipus d’immobles i terrenys. (Per a particulars que busquen vendre o comprar una vivenda com per constructors grans i petits que busquen terrenys i/o finques per invertir).

      Lloguers d’habitatges, de locals i naus industrials (Per a particulars o empreses que busquen un lloguer o bé que vulguin llogar el seu immoble)

    • Tràmit de cèdules d’habitabilitat i certificats energètics (amb la màxima rapidesa i a un preu assequible per totes les butxaques)
    • Assegurances de lloguer ARAG (per poder oferir tant al propietari, com al nou inquilí, una tranquil·litat absoluta a l’hora de llogar el seu immoble)
  • Serveis d’interiorisme i arquitectura (que ens poden donar un cop de mà tant a l’hora de vendre una vivenda com quan volem fer una petita o gran reforma)

          Gràcies als nostres col·laboradors (taxadors, aparelladors, arquitectes…) i a la nostra dilatada experiència, podem ajudar a valorar els immobles d’una manera justa, per tal que el preu sigui el correcte, tant per el venedor com pel comprador.

          La nostra filosofia de treball sempre s’ha basat en la professionalitat, la transparència, la proximitat, el respecte i la confiança cap als nostres clients, tant als que necessiten vendre un immoble, com els que volen trobar la seva nova vivenda. Perquè és gràcies a ells, que avui seguim sent un referent a la nostra comarca.

          Per això, intentem oferir un servei totalment personalitzat, analitzant les necessitats de cadascun dels nostres clients per així, poder  trobar exactament el que necessita. D’aquesta manera, comprar o vendre pot resultar molt més fàcil i eficaç, amb assessorament constant, tant a nivell econòmic com legal.

       Situats al sud de la Comarca de Osona a la població de Centelles i a 30 minuts de Barcelona, continuem treballant dia rere dia amb empenta, en un mercat que poc a poc es recupera.

Desitgem ajudar-vos en tot el que necessiteu.

L’equip d’Osona Activa.