Serveis


Els anys i l’experiència ens han ensenyat a adaptar-nos a un mercat de canvi constant. 

Per això avui, podem oferir  un ampli ventall de serveis, sempre relacionats al món immobiliari:

Compra-venda de tot tipus d’immobles i terrenys. (Per a particulars que busquen vendre o comprar una vivenda com per constructors grans i petits que busquen terrenys i/o finques per invertir).

Assessoria fiscal, laboral i mercantil. (Amb advocats i gestors que ens ajuden a oferir el millor i més ampli servei als nostres clients).

Tràmit de cèdules d’habitabilitat i certificats energètics (Amb la màxima rapidesa i a un preu assequible per totes les butxaques).

Assegurances de lloguer ARAG (Per poder oferir tant al propietari, com al nou inquilí, una tranquil·litat absoluta a l’hora de llogar el seu immoble).

Serveis d’interiorisme i arquitectura (Que ens poden donar un cop de mà tant a l’hora de vendre una vivenda com quan volem fer una petita o gran reforma)

Gràcies als nostres col·laboradors (taxadors, aparelladors, arquitectes…) i a la nostra dilatada experiència, podem ajudar a valorar els immobles d’una manera justa, per tal que el preu sigui el correcte, tant per el venedor com pel comprador.