Casa en venta amb posibilitat de lloguer amb opció a compra a Centelles

Casa en venta amb posibilitat de lloguer amb opció a compra a Centelles
Compra 220,000€ - Casa
82417 335 m2 5 Habitacions 2 Lavabos

Osona Activa ofereix casa en venta en el mateix centre de Centelles a 1 minut a peu de la plaça del poble. Es dóna l’opció de lloguer amb opció a compra, cal donar una entrada a compte de la casa per a poder accedir a aquesta opció. El lloguer seria de 1.000€. Consulta per saber-ne més!

Casa amb el seu encant amb 335m2 construïts dividit en tres plantes. Es pot entrar per dos bandes diferents ja que la casa dona dos carrers. Calefacció de gasoil. A l’entrada que dona al carrer del centre hi ha permís per fer-hi una botiga, ideal per tenir el negoci i la casa, tot en un. La casa esta distribuïda en 4 alçades. A l’alçada del carrer hi ha el local amb accés a una planta inferior on hi ha una bodega, una sala i un traster amb una porta que dona al carrer privat on es pot fer un pàrquing per el cotxe.

A l’alçada del carrer hi ha un rebedor, una habitació, menjador, la cuina amb accés a un safareig on també tenim un bany auxiliar. A la mateixa planta tenim una sortida a un pati.
A la segona planta hi trobem 4 habitacions i un bany complert amb banyera i accés a una Terrassa. A la planta superior hi ha unes golfes que es pot reformar i convertir-la en habitatge.

Immobles similars