Casa en venta amb posibilitat de lloguer amb opció a compra a Centelles

Casa en venta amb posibilitat de lloguer amb opció a compra a Centelles
Compra 220,000€ - Casa
82417 335 m2 5 Habitacions 2 Lavabos

Osona Activa ofereix casa en venta en el mateix centre de Centelles a 1 minut a peu de la plaça del poble. Es dóna l’opció de lloguer amb opció a compra, cal donar una entrada a compte de la casa per a poder accedir a aquesta opció. El lloguer seria de 1.000€. Consulta per saber-ne més!

Casa amb el seu encant amb 335m2 construïts dividit en tres plantes. Es pot entrar per dos bandes diferents ja que la casa dona dos carrers. Calefacció de gasoil. A l’entrada que dona al carrer del centre hi ha permís per fer-hi una botiga, ideal per tenir el negoci i la casa, tot en un. La casa esta distribuïda en 4 alçades. A l’alçada del carrer hi ha el local amb accés a una planta inferior on hi ha una bodega, una sala i un traster amb una porta que dona al carrer privat on es pot fer un pàrquing per el cotxe.

A l’alçada del carrer hi ha un rebedor, una habitació, menjador, la cuina amb accés a un safareig on també tenim un bany auxiliar. A la mateixa planta tenim una sortida a un pati.
A la segona planta hi trobem 4 habitacions i un bany complert amb banyera i accés a una Terrassa. A la planta superior hi ha unes golfes que es pot reformar i convertir-la en habitatge.

Osona Activa ofrece casa única en el mismo centro de Centelles a 1 minuto a pie de la plaza del pueblo. Se da la opción de alquiler con opción a compra, hay que dar una entrada económica a cuenta de la casa para poder acceder a esta opción. Alquiler de 1.000€. Pregunta para saber más sobre esta opción!

Casa con encanto con una superficie de 335m2 construidos dividido en tres plantas. Calefacción de gasoil. Tiene dos accesos diferentes puesto que la casa da a dos calles. En la entrada que da a la calle del centro, hay permiso para hacer una tienda, ideal para tener el negocio y la casa, todo en uno. La casa esta distribuida en 4 alturas. A la altura de la calle hay el local con acceso a una planta inferior donde hay una bodega, una sala y un trastero con una puerta que da a la calle privada donde se puede hacer un parking por el coche.

A la misma altura de la calle hay un recibidor, una habitación, comedor, la cocina con acceso a un lavadero donde también tenemos un baño auxiliar. En la misma planta tenemos una salida con un patio.
En la segunda planta encontramos 4 habitaciones y un baño completo con bañera y acceso en una terraza. A la planta superior hay unas buhardillas que se puede reformar y convertirla en vivienda.

Immobles similars