Equip

Som una assessoria immobiliària que porta més de 20 anys en el sector, amb vocació de servei i de mediació entre els nostres clients i el mercat.

Tenim una llarga experiència i ens avalen valors familiars basats en treball en equip, il·lusió, dedicació, esforç i la recerca d’objectius comuns. És important el contacte amb els nostres clients i per això, mantenim una comunicació continua i sempre tenim les nostres portes obertes.

Som conscients de la realitat que viu avui el sector i en com han canviat els serveis i la manera de fer compra-venda; i per això ens adaptem a les teves necessitats. Som “els de tota la vida” però també som moderns, digitals, amb esperit emprenedor i amb ganes de ser el teu company en una de les decisions més importants que has de prendre.

T’acompanyem en la teva experiència immobiliària.

La família d’Osona Activa som:

Missió i visió

La nostra missió és donar el millor serveis en les transaccions immobiliàries dels nostres clients. Estudiem, acompanyem i cerquem les opcions que millor s’ajusten a la oferta i a la demanda i adaptem el servei a tots tipus de necessitats. Ens empoderem del vostre projecte i us empoderem a fer-lo realitat amb nosaltres.

La nostra missió és convertir la teva experiència immobiliària en quelcom còmode i senzill.  Deixan’s a nosaltres ocupar-nos i tu dedica el teu temps a allò que més desitjis.

La nostra visió és ser el teu assessor de confiança estant al teu costat en tot moment. Volem ser la teva primera opció.

Proposta de valor

  • Estem al vostre costat, no ens oblidem de tu en cap moment i t’acompanyem abans, durant i desprès de les transaccions.
  • Emprenedors, amb vocació digital, sostenible i compromesos amb l’entorn.