Oferim un ampli ventall de serveis de gestió immobiliària per tal de poder donar-te el màxim de comoditat i rendibilitat en les teves transaccions.

Compra-venda

T’ajudem a comprar o vendre qualsevol tipus d’immoble o terreny. Estem al teu costat des del primer moment, t’acompanyem en tot el procés de manera col·laborativa i transparent, t’oferim els preus i els serveis que requereixes. Què necessites?

Lloguers

Estàs pensant en llogar el teu habitatge o bé necessites llogar? Nosaltres t’ajudem a trobar l’opció més assequible i rendible. Disposem de pisos, locals i naus industrials que compliran les teves necessitats i expectatives. Deixa’t acompanyar pel nostre equip.

Tràmits

Fem la tramitació de cèdules d’habitabilitat i certificats energètics per a que deixin de ser un maldecap per tu. Som àgils i et fem totes les gestions necessàries. No perdis el temps en burocràcia tècnica, el nostre equip et dona totes les facilitats de gestió.

Assegurances

Som agents col·laboradors d’ARAG, tindràs la màxima tranquil·litat a l’hora d’efectuar el lloguer d’un immoble

Finançament

Disposem d’agents de banca que es dediquen a buscar-te la millor operació.

Serveis d’interiorisme i arquitectura

Complementem els serveis immobiliaris oferint-te un equip de professionals que t’ajudaran amb la reforma del teu immoble abans de posar-lo en lloguer o en venda. La millor manera de ser un immoble competitiu al mercat és que estigui en les condicions òptimes. Deixa-ho a les nostres mans.

Col·laborem amb un ampli ventall de professionals taxadors, aparelladors, arquitectes, corredors d’assegurances… que juntament amb la nostra experiència al sector immobiliari, fan que et donem la millor proposta. Treballem sempre per un servei just per a totes les parts i establint els millors barems possibles en cada una de les transaccions.